Management


Het verbeteren van prestaties heeft vaak ook te maken met de beschikbaarheid van deskundig personeel. Wij leveren capaciteit aan organisaties die snel, tijdelijk en fexibel personeel nodig hebben. Wij detacheren managers, teamleiders, beleidsmedewerkers, programmamanagers, projectleiders, projectmedewerkers, coaches en kwartiermakers in de sport.

Projectmanagement
Voor een deskundige uitvoering van projecten maakt u gebruik van onze projectmanagers. We zijn in staat om projecten volgens afspraak en binnen de gestelde termijnen deskundig uit te voeren. 

Interim-management
We leveren interim-managers die tijdelijk uw organisatie versterken. NMC Bright beschikt over een zeer groot netwerk met interim-managers die in staat zijn om uw opdracht deskundig uit te voeren. 

Operational Management
NMC Bright levert mankracht die uw (sport) team, programma of organisatie van slagkracht en flexibiliteit voorzien. Graag vertellen we u over voorbeelden van opdrachten op het gebied van operational management en welke resultaten we daarmee behaald hebben. 

Interesse?
Wilt u meer weten over in het leveren van tijdelijk management, neem dan contact op met Jeroen MonĂ© op 06 - 191 22 930.