Kwaliteit & Performance Programma


Kwaliteitsimpuls jeugdopleidingen


Vraagstuk
Hoe kunnen we meer en betere spelers laten doorstromen naar de top van het Nederlandse voetbal? Deze vraag staat centraal in het Kwaliteit & Performance Programma. NMC Bright en de KNVB ondersteunen hiermee clubs op technisch gebied. Het programma is voor jeugdopleidingen met de ambitie om de beste te willen zijn.

Ontwikkelingsgericht certificeren
Met de unieke methodiek van ‘ontwikkelingsgericht certificeren’ brengen clubs in het betaalde en amateurvoetbal eerst de kwaliteit van hun jeugdopleiding in kaart. Hiervoor zijn minimale kwaliteitseisen opgesteld op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Vervolgens wordt de clubs de mogelijkheid geboden om samen met hoogwaardige experts (van binnen en buiten het voetbal) te bepalen wat de volgende stap kan zijn in de ontwikkeling van de jeugdopleiding.

Onafhankelijk en deskundig
NMC Bright is de partner van de KNVB om het proces met clubs op een onafhankelijke manier te begeleiden. Met onze kennis en ervaring in topsport en talentontwikkeling creëren we een maximaal leerrendement voor alle deelnemers aan het programma.

Interesse?
Klik hier als u meer wilt weten over het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen. 

 

fotocredit2.jpg