Informatiebijeenkomst K&P Programma


Recent is besloten dat clubs die met hun 1e elftal uitkomen in de Tweede- & Derde divisie de kwaliteit van de jeugdopleiding volgens het Kwaliteit & Performance Programma mogen koppelen aan het aantal contractspelers (http://bit.ly/2oMHPPX). Dit maakt het dat veel clubs op korte termijn geïnformeerd willen worden over het K&P Programma. Op vrijdag 21 april vindt een informatiebijeenkomst plaats voor clubs die ook toegankelijk is voor overige amateurverenigingen.

Kwaliteit & Performance Programma
Het Kwaliteit- & Performance Programma is het nieuwe model van de KNVB om verenigingen te ondersteunen met (voetbaltechnisch) jeugdbeleid. Het richt zich op het doorlichten en ontwikkelen van jeugdopleidingen, waarbij clubs een certificaat kunnen behalen op één van de vier ambitieniveau's (lokaal, regionaal, nationaal of internationaal). Het geeft clubs handvatten en concrete aanbevelingen om de jeugdopleiding verder te verbeteren. 


Centrale informatiebijeenkomst
Om de clubs zo goed mogelijk te voorzien van informatie organiseert NMC Bright in samenwerking met de  KNVB een centrale voorlichtingsbijeenkomst. De voorlichting is bedoeld voor clubs die nog niet hebben deelgenomen aan het programma en (vrijblijvend) informatie willen over de voorwaarden tot deelname. Clubs die bekend zijn met het programma wordt geadviseerd deze bijeenkomst niet te bezoeken. 


De voorlichting staat gepland op vrijdag 21 april 2017 van 18:00u - 20:00u op de KNVB Campus in Zeist.

Bij de voorlichtingsbijeenkomst volgt aanvullende informatie over deelname aan het programma en is voldoende mogelijkheid om gerichte vragen te stellen over de uitvoering van het programma. Het advies is tenminste het bestuurslid voetbaltechnische- en/of jeugdzaken en hoofd jeugdopleiding/technisch jeugdcoördinator de bijeenkomst te laten bijwonen.

Interesse?
Indien u van deze mogelijkheid gebruik wit maken, kunt u zich tot uiterlijk 14 april aanmelden via Nick Veenbrink (nveenbrink@nmcbright.nl of 06 283 16 328). Vermeld bij uw aanmelding de naam van de club en namen + functies van personen die de bijeenkomst bijwonen.


Meer informatie
Voor informatie over het K&P programma kunt u terecht op onderstaande link waar u onder andere een brochure kunt downloaden met daarin de minimale kwaliteitseisen per ambitieniveau.

 

Kwaliteit & Performance Programma