FC 's-Gravenzande behaalt status Regionale Jeugdopleiding


Op donderdag 1 september heeft FC ‘s-Gravenzande het certificaat met de status van regionale jeugdopleiding ontvangen. Uit handen van KNVB-medewerker René van Baren ontving technisch manager Ron van Meerten van FC ’s-Gravenzande het certificaat. Richard Grootscholten en Remco Heerkens van Feyenoord waren ook aanwezig bij de uitreiking.

FC 's-Gravenzande heeft deelgenomen aan het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen. De KNVB en NMC Bright hebben dit programma in het seizoen 2014/'15 geïntroduceerd. Doel van dit programma is om een ontwikkelproces in gang te zetten dat leidt tot een nog betere jeugdopleiding. NMC Bright is partner van de KNVB bij de uitvoering.

Door de jeugdopleiding te toetsen op minimale kwaliteitseisen worden sterke- en verbeterpunten in beeld gebracht. Aan de hand van de geconstateerde verbeterpunten worden vervolgens adviezen geformuleerd. Deze adviezen sluiten aan op de ambities en visie van de club.

Bij deelname aan het Kwaliteit & Performance Programma kan je als vereniging kiezen op welk niveau je beoordeeld en dus gecertificeerd wilt worden. Binnen de voetbalpiramide zijn er vier niveaus, te weten internationaal, nationaal, regionaal en lokaal.

NMC Bright feliciteert FC ’s-Gravenzande met het behalen van het certificaat van hun jeugdopleiding.

Klik hier voor meer informatie over het Kwaliteit & Performance Programma.

FCSGRAVENZANDE.jpg
Bron foto: fcsgravenzande.nl