v.v. Schoonhoven & v.v. OWIOS ontvangen certificaat Lokale Jeugdopleiding


In een reeks berichten belichten we amateurclubs die in het seizoen 2015/'16 een status Lokale- of Regionale Jeugdopleiding hebben ontvangen. Vandaag twee clubs met een status Lokale Jeugdopleiding: v.v. OWIOS en v.v. Schoonhoven.
 
v.v. Schoonhoven heeft op 14 mei 2016 het certificaat Lokale Jeugdopleiding ontvangen. Dit heeft deelname aan het Kwaliteit & Performance Programma opgeleverd. Het programma past bij de ambities van de Schoonhovense club. Er is gestart met een plan om de jeugdopleiding te verbeteren. Er werd geld opgehaald bij de Business Club door een meerjarig stappenplan te presenteren. Het behalen van een status Lokale Jeugdopleiding is slechts een van de doelen die de club wenst te behalen. Er is vooral aandacht voor het behoud van jeugdleden en het vergroten van het spelplezier.
 
vv Schoonhoven.jpg
v.v. Schoonhoven neemt cerfiticaat Lokale Jeugdopleiding in ontvangst
 
Naast v.v. Schoonhoven heeft v.v. OWIOS ongeveer gelijktijdig een status Lokale Jeugdopleiding behaald. De club uit Oldebroek gaat echter niet stil zitten na het behalen van dit resultaat. ‘Al met al een mooi resultaat  waar we trots op zijn.  Maar geen reden om achterover te leunen, het is tevens de start om de kwaliteit van de jeugdopleiding van OWIOS nog verder te verbeteren. Een doelstelling die zeker kan slagen als we er met ons allen de schouders onder zetten.’
 
Owios.jpg
v.v. OWIOS neemt certificaat Lokale Jeugdopleiding in ontvangst
 
Bronnen: website v.v. Schoonhoven & v.v. OWIOS