Terugblik Kwaliteit & Performance Symposium 2015


Arnhem, 18 september 2015 Met ruim 80 deelnemers van 25 verschillende clubs is het eerste Kwaliteit & Performance Symposium een groot succes geworden. Zowel bestuurders als voetbaltechnische vertegenwoordigers van deze groep ambitieuze amateurclubs ontmoeten elkaar op het schitterende trainingscomplex van Vitesse op Papendal. Na een rondleiding op het complex werd het symposium afgetrapt door Teun Jacobs van de KNVB waarna Daniel Klijn (organisatieadviseur) de aanwezigen prikkelende vragen stelde over hun stip aan de horizon.

Na een korte pauze volgden de kleedkamersessies. Door velen gezien als het hoogtepunt van het symposium. In een kleinschalige setting werden thema's besproken als:
 
  • Hoe kom je tot een voetbalinhoudelijk plan dat duidelijk en praktisch is?
  • Hoe verwerk je thema's als sportpsychologie, pedagogiek, didactiek en fysieke ontwikkeling in je opleidingsvisie?
  • Hoe ga je om met een veranderende maatschappij waarin leden veeleisender worden en er een consumerende houding wordt aangenomen?
  • Hoe bewaak je de uitvoering van het voetbaltechnisch beleid binnen je club?
  • Hoe krijg je mensen mee in jouw ambitieuze plannen voor de club? 

Zowel KNVB en NMC Bright zien het Kwaliteit & Performance Symposium als een ideaal platform om inspirerende voorbeelden uit de praktijk van het amateurvoetbal met elkaar te delen. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen waarin wederom vele clubs zullen deelnemen aan het K&P Programma. Ook in seizoen 2015/'16 zullen we de beste voorbeelden in de Nederlandse jeugdopleidingen een platform geven. Elkaar inspireren en samen bouwen aan onderscheidende jeugdopleidingen waarin talentvolle spelers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ook in seizoen 2015/'16!

Een kort fotoverslag
binnenkomst-klein.jpg  overzicht-klein.jpg  marco-klein.jpg  wietse-klein.jpg heuvel-klein.jpg  jaap-klein.jpg